Bardzo popularna tajska zupa, która nie wyrwie wam trzewi, nie obleje siódmym potem i nie skłoni do łez, gdyż z samego swego założenia nie jest ostra. Jest to oryginalny przepis na zupę. Zdjęcie jest z Tajskiej knajpy- gdzie miałam możliwość spróbowania wielu tradycyjnych słynnych tajskich dań. Ten i wiele innych ciekawych przepisów znajdziecie też w tym wpisie KLIK 1/2 l bulionu dashi 50 g makaronu somen, 3 pieczarki, pokrojone na plasterki, 150 g grzybów shimeji, 250 g tofu, pokrojonego w kost... czytaj dalej...
Absolwentka Turystyki i Rekreacji. Z wykształcenia Manager Turystyki Międzynarodowej. Prywatnie mamusia Gabriela. Syn mój może i posiada anielskie imię natomiast temperament to dziecko ma iście szatański. Kuchnia to miejsce gdzie rozwijam swoje pasje. Coraz częściej do nauki gotowania zachęcam syna. Mój syn prawdopodobnie będzie miał najpiękniejsze kanapki w szkole !!!