Cały tekst jest z książki " Sekrety dekorowania potraw. Profesjonalne techniki stylizacji" - CARA HOBDAY & JO DENBURY Kluczem do sukcesu w prezentacji potraw jest właściwe planowanie. Podobnie jak w wielu innych dziedzinach, najważniejsze są przygotowania. Poniżej zamieszczono przykładowe menu wraz z kilkoma wskazówkami dotyczącymi planowania i sporządzania harmonogramu, by przedstawić w zarysie zakres przygotowań niezbędnych, gdy chcesz podać trzydaniowy posiłek. Proponowane MENU... czytaj dalej...
Absolwentka Turystyki i Rekreacji. Z wykształcenia Manager Turystyki Międzynarodowej. Prywatnie mamusia Gabriela. Syn mój może i posiada anielskie imię natomiast temperament to dziecko ma iście szatański. Kuchnia to miejsce gdzie rozwijam swoje pasje. Coraz częściej do nauki gotowania zachęcam syna. Mój syn prawdopodobnie będzie miał najpiękniejsze kanapki w szkole !!!