Gotowanie na parze w ryżowarze – plusy i minusy zdrowej kuchni

Gotowanie na parze w ryżowarze – plusy i minusy zdrowej kuchni

Gotowanie na parze w ryżowarze – plusy i minusy zdrowej kuchni

Coraz więcej osób szuka prostych i zdrowych sposobów na przygotowywanie posiłków w domu. Jednym z takich rozwiązań jest ryżowar, który kojarzy się głównie z idealnie ugotowanym ryżem, ale w rzeczywistości jego możliwości są znacznie większe. Dzięki dodatkowym nakładkom i koszyczkom wiele modeli pełni funkcję parowaru, umożliwiając gotowanie warzyw, ryb, mięsa czy pierożków. Gotowanie na parze w ryżowarze ma swoich zwolenników, ale też krytyków – jak każde rozwiązanie ma bowiem plusy i minusy. Sprawdźmy więc, co... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu CityTaste - Przepisy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.