szarlotkowe drożdżówki z ciasta francuskiego
szarlotkowe drożdżówki z ciasta francuskiego
Zima trzyma dalej a najlepiej przeczekać ją przy kubku ciepłej czekolady i domowych drożdżówkach. Składniki:Gotowy rulon ciasta francuskiego5 jabłekcukier puderWykonanie:Ciasto dzielimy na kwadraty i układamy na nich plasterki jabłek. Przykrywamy drugim kawałkiem ciasta i dociskamy brzegi widelcem. Pieczemy 20 minut w 180 stopniach. Gdy ostygnie posypać cukrem pudrem. czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu ciastkarnia na kruchym spodzie
Autor
ciastkarnia na kruchym spodzie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
jabłka, ciasto, francuskie, ciasto francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, drożdżówki , drozdzowka, ciasto na niedziele, czekolada, ciasta z jabłkami, ciasto francuskie, domowa czekolada, szarlotka, ciasto kruche, kruche ciasto, przepisy na kruche ciasto, kruche ciasta, jabłka pieczone, pieczone jabłka, szarlotka z jabłkami
Inne przepisy z ciastkarnia na kruchym spodzie
Dodaj komentarz