Składniki: 1,5 litra wody przygotowanej lub mineralnej niegazowanej może być również gazowana 1 duża cytryna garść wierzej mięty Przygotowanie: Cytrynę dokładnie umyć (najlepiej płynem do naczyń i spłukać dokładnie zimną wodą, gdyż skórka cytryny pokrywana jest woskiem w celu by była piękna i lśniąca).Miętę wypłukać. Cytrynę pokroić w cienkie plastry. Cytrynę i miętę wsypać do dzbanka i zalać wodą. Pozostawić w chłodnym miejscu na około 30 minut. Mięta - liście mięty zielonej zawierają białko i... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.