Składniki: Biszkopt kakaowy: 3 jajka 3 łyżki cukru 2,5 łyżek mąki pszennej 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżeczka kakao Śmietankowiec: 3 opakowania śmietanki 30% (1 opakowanie 330 ml) 2 opakowania galaretki o smaku truskawkowym 2 opakowania galaretki o smaku agrestowym 2 opakowania galaretki o smaku mango 3 kubki gorącej wody każdy po 500 ml 3 łyżeczki żelatyny Dodatkowo: garść płatków czekoladowych lub ok. 50 g startej gorzkiej czekolady Przygotowanie: Biszkopt kakaowy- na spód tortownicy o wymiarac... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.