Przepis na : deser
Składniki: Budyń: 2 opakowania budyniu o smaku waniliowym 800 ml mleka 2 łyżki cukru 2 opakowania galaretki o smaku cytrynowym 1 łyżka żelatyny Mus waniliowy 400 ml śmietanki kremówki 30% 2 łyżki cukru pudru 1 łyżka żelatyny Dodatkowo: ok. 200 g herbatników (36 szt) ok. 250 g masy krówkowej 2 opakowania galaretki agrestowej 700 ml gorącej wody U mnie szklanka ma 200 ml. Przygotowanie: Budyń - 2 opakowania budyni o smaku waniliowym rozpuścić w szklance zimnego mleka, pozostałe mleko przelać do rondelka,... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.