Ōmlet biszkoptowy (nie ma co tłumaczyć ;) )

Ōmlet biszkoptowy (nie ma co tłumaczyć ;) )

Ōmlet biszkoptowy (nie ma co tłumaczyć ;) )

Przepis na : śniadanie

Na wochynende1 mołcie2– tak se myśla- trocha wiyncyj czasu na śniołdanie i mogecie sie narychtować taki gryfny3 ōmlet4. Choć keby5 fto chcioł, to go moge [...] Artykuł Ōmlet biszkoptowy (nie ma co tłumaczyć ;) ) pochodzi z serwisu Chop w kuchni . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Chop w kuchni

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Autor

chopwkuchnichopwkuchni

Dzień dobry, mój blog jest pisany po śląsku, choć nie oznacza to, że znajdują się tam tylko przepisy z Kuchni Śląskiej. Jeżeli masz poczucie humoru i lubisz dobre jedzenie, na pewno znajdziesz tam coś dla siebie :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

śniadania, biszkopt, omlet

Inne przepisy z Chop w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.