Chleb pomidorowy

Chleb pomidorowy

Chleb pomidorowy

Czerwony chleb ze świeżymi pomidorami. Bardzo rzadko spotykany. Zaskakuje kolorem i intensywnym smakiem. Przepis na niego dostałem od mojej przyjaciółki, która wysłała mi zdjęcie ze starej książki. Nieco go jednak zmodyfikowałem. Robiąc go, korzystam z techniki powolnego ręcznego przekładania ciasta, bez użycia jakichkolwiek urządzeń. I chleb wychodzi przepyszny! Ze względu na swój intensywny smak, idealnie pasuje do wszelkiego rodzaju mięs grillowanych i sałatek. Ja uwielbiam go też z lekkim śmietankowym ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Chleby Rolfa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję