CEBULA

CEBULA

Żółta zwykła - smak -bardzo ostry,piekący używać do - sałatek,zup,sosów, mięsa,ryb, potraw z jajek krążki cebuli można smażyć w cieście piwnymi podawać jako gorącą przekąskę. Dymka-  smak - podobny do cebuli żółtej, ale nieco ostrzejszy używać do - sałatek i potraw chińskich ugotowane dymki to smaczna i oryginalna jarzynka do pieczonych i smażonych mięs. Czerwona -  smak- ostry, ale nie aż tak piekący jak w cebuli żółtej używać do - kanapek i sałatek, głównie ze względu na jej walory dekoracyjne. S...

Czytaj dalej na blogu Camilla w kuchni

Autor

kamila2402

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sałatki, sałatka, ryby, mięso, sosy, zupa, ryba, ciasto, przekąski, kanapki, szaszłyki, przekąska, mięsa pieczone, lekkie sałatki, salatka z jajkiem, sos czosnkowy, tajska zupa, ryba w occie, ciasto francuskie, ciasto francuskie, jajka faszerowane

Inne przepisy z Camilla w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.