Pesto z roszponki

Pesto z roszponki

Pesto z roszponki

Nigdy nie jadłam prawdziwego, klasycznego pesto. Stało się tak głównie z jednej przyczyny: wstyd się przyznać, ale zwyczajnie nie lubię smaku świeżej bazylii. Z suszoną nie mam problemu, ale świeżej nie zjem, podobnie jak świeżej czarnej porzeczki. Ale pesto można zrobić z innych składników niż nielubiana bazylia i drogie orzeszki piniowe! Moja propozycja jest mniej aromatyczna, dzięki temu pasuje do bardziej wyrazistych smaków nie dominując ich. Bardzo mi smakowało również z chlebem, jako przegryzka. Jestem p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cakes By Kejt

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję