Nie, nie przyłączę się do narzekania, że już jesień. Mimo tego, że kocham lato (a szczególnie zapach ciepłych nocy) w jesieni także zauważam mnóstwo piękna. Dzisiaj kolejna zaleta – zupy-kremy. Kto nie lubi zupy o konsystencji kremu zabielonej śmietanką (oczywiście 30%, a jak! To też ten okres gdzie spokojnie możemy ukryć fałdki pod ciut za dużym swetrem). Kolejne danie z cyklu pach, pach 15 minut i gotowe. KREM CUKINIOWY Składniki: 1 duża cukinia 5-7 niedużych ziemniaków 2 cebule 2 ząbki czosnku ¼ ... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...