Dlaczego jeszcze, warto polubić jesień?

Dlaczego jeszcze, warto polubić jesień?

Dlaczego jeszcze, warto polubić jesień?

Nie, nie przyłączę się do narzekania, że już jesień. Mimo tego, że kocham lato (a szczególnie zapach ciepłych nocy) w jesieni także zauważam mnóstwo piękna. Dzisiaj kolejna zaleta – zupy-kremy. Kto nie lubi zupy o konsystencji kremu zabielonej śmietanką (oczywiście 30%, a jak! To też ten okres gdzie spokojnie możemy ukryć fałdki pod ciut za dużym swetrem). Kolejne danie z cyklu pach, pach 15 minut i gotowe. KREM CUKINIOWY Składniki: 1 duża cukinia 5-7 niedużych ziemniaków 2 cebule 2 ząbki czosnku ¼ ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Brzuszki Łakomczuszki

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.