Przepis na : kolacja
Zapraszam na kolejną porcję Azji na talerzu. Dzisiaj danie z woka nagrodzone w konkursie" Gotuj z Doradcą". Wyróżnienie i te wszystkie miłe słowa bardzo cieszą i nastawiają jeszcze większą ochotą do dalszego próbowania swoich sił w wok-owych podróżach. Tym razem w roli głównej indyk i fasolką,może nie brzmi zbyt orientalnie,ale dzięki tym wszystkim aromatycznym, ostrym przyprawom i dodatkom smakiem nie ustępują potrawom zrobionym przez rodowitego Azjatę. (psst... w tytule napisane celowo jest wok, to nie... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...