Mój pies Spajki - rasy bichon frise uwielbia pozować :) i wie co dobre :)Składniki:1 kostka margaryny1/2 szklanki cukru4 łyżki kakao1/3 szkl. wody4 jajka2 szklanki mąki pszennej2 łyżeczki proszku do pieczenia100 - 150 ml rumugarść skórki kandyzowanej 200-300 g wiśni - wydrylowanychpół aromatu rumowego do ciastaszczypta soli do ubijania białek1 czekolada gorzka dobrej jakościodrobinę mleka i cukru do zrobienia polewy. Wydrylowane wiśnie moczymy minimum 30 minut w rumie. Następnie wiśnie odsączamy na sitku ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...