Udka kurczaka faszerowane mięsem i warzywami
Udka kurczaka faszerowane mięsem i warzywami
Przepis na : obiad
Udka kurczaka faszerowane mięsem i warzywami Bardzo ciekawy i smaczny pomysł na chrupiącego i soczystego kurczaka z pysznym nadzieniem. Udka idealnie sprawdzą się na obiad, na przyjęcie, lub pokrojone w plasterki jako obkład na kanapki. Polecam! Składniki: 6 udek (ćwiartek) z kurczaka 0,5kg mięsa wieprzowego mielonego 1 jajko 1/3 szklanki bułki tartej 30 dkg pieczarek 1 cebula 1 czerwona papryka 1 żółta papryka pół pęczka zielonej pietruszki 2 ząbki czosnku Przyprawy: sól, pieprz, majeranek, papryka... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem
Autor
Blogzapetytem
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kurczak, udka , tarta, mielone, mięso, obiad, udka z kurczaka, bułki, pieczarki, curry, mięso mielone, danie jednogarnkowe, surówka, przekąski, przystawki, kanapki, sosy, dania mięsne, kurczak pieczony, szybki obiad, pieczone udka, kurczak curry, kurczak z pieczarkami, bez pieczenia, jajka faszerowane , papryka faszerowana
Inne przepisy z Blog z Apetytem
Dodaj komentarz