Naleśniki po bolońsku zapiekane pod beszamelem

Naleśniki po bolońsku zapiekane pod beszamelem

Naleśniki po bolońsku zapiekane pod beszamelem

Naleśniki po bolońsku zapiekane pod beszamelem Roladki naleśnikowe zapiekane z bolońskim farszem pod pierzynką z beszamelu i sera to świetny pomysł na pyszne danie obiadowe lub imprezową zapiekankę. Polecam!     Składniki: ok 10 sztuk naleśników PRZEPIS TUTAJ Farsz: 0,5 kg mielonego mięsa wieprzowego 1 cebula 2 ząbki czosnku 1 puszka krojonych pomidorów 1/2 czerwonej papryki 1/2 żółtej papryki 1 marchew 1/3 szklanki bulionu 1 łyżka koncentratu pomidorowego Przyprawy: sól, pieprz, papryka słodka mielo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Autor

Blogzapetytem

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, naleśnik, obiad, roladki, sosy, mięso mielone, mięso, zapiekanka, zapiekanki, danie jednogarnkowe, dania obiadowe, przystawki, przekąski, surówka, dania mięsne, przekąska, pomysł na obiad, naleśniki, placuszki, burrito, szybki obiad, zapiekanka z mięsem , sos pomidorowy

Inne przepisy z Blog z Apetytem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.