Naleśniki po bolońsku zapiekane pod beszamelem
Naleśniki po bolońsku zapiekane pod beszamelem
Naleśniki po bolońsku zapiekane pod beszamelem Roladki naleśnikowe zapiekane z bolońskim farszem pod pierzynką z beszamelu i sera to świetny pomysł na pyszne danie obiadowe lub imprezową zapiekankę. Polecam! Składniki: ok 10 sztuk naleśników PRZEPIS TUTAJ Farsz: 0,5 kg mielonego mięsa wieprzowego 1 cebula 2 ząbki czosnku 1 puszka krojonych pomidorów 1/2 czerwonej papryki 1/2 żółtej papryki 1 marchew 1/3 szklanki bulionu 1 łyżka koncentratu pomidorowego Przyprawy: sól, pieprz, papryka słodka mielo... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem
Autor
Blogzapetytem
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, naleśnik, obiad, roladki, sosy, mięso mielone, mięso, zapiekanka, zapiekanki, danie jednogarnkowe, dania obiadowe, przystawki, przekąski, surówka, dania mięsne, przekąska, pomysł na obiad, naleśniki, placuszki, burrito, szybki obiad, zapiekanka z mięsem , sos pomidorowy
Inne przepisy z Blog z Apetytem
Dodaj komentarz