Naleśniczki po bolońsku

Naleśniczki po bolońsku

Naleśniczki po bolońsku

Naleśniczki po bolońsku Mogą posłużyć za obiad, kolację lub danie na przyjęcie. Chrupiące i treściwe naleśniki zapiekane z pysznym farszem. Palce lizać!     Składniki: ok 5-8 sztuk naleśników PRZEPIS TUTAJ Farsz: 300 g mielonego mięsa wieprzowego 1 cebula 2 ząbki czosnku 1 papryczka chilli (można pominąć) 1 szklanka groszku konserwowego 2 łyżki koncentratu pomidorowego 1/3 szklanki bulionu lub wody Przyprawy: sól, pieprz, papryka słodka mielona, chilli w proszku, oregano, bazylia Dodatkowo: 20 dkg żółte... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję