Warstwowa sałatka z tuńczykiem

Warstwowa sałatka z tuńczykiem

Warstwowa sałatka z tuńczykiem

Przepis na : kolacja

Delikatna w smaku warstwowa sałatka z tuńczykiem idealnie sprawdzi się jako świetna imprezowa przystawka bądź kolacja. Prosta w przygotowaniu, zachwyci gości i domowników :). (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 2 puszki tuńczyka w oleju 1 puszka kukurydzy 1 czerwona papryka 4 jajka 3 większe ogórki kiszone 5-6 łyżek majonezu 250 gram sera żółtego w kawałku, u mnie gouda (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Przygotowanie: jajka gotujemy na twardo, ostudzone łupimy i kroimy w... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog kulinarny S9.PL

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.