Cieciorella – czekoladowa pasta z ciecierzycy
Cieciorella – czekoladowa pasta z ciecierzycy
Przepis na : śniadanie
 Cieciorella – czekoladowa pasta z ciecierzycy Jeśli strączki, to na wytrawny obiad i to najlepiej w formie fasolki po bretońsku? Po co się tak ograniczać, a strączki szufladkować! Dzisiaj chcę Wam pokazać jak w prosty sposób, używając ciecierzycy, można zrobić czekoladową pastę, która nosi nazwę cieciorella. Jaka jest geneza nazwy? Jak można się domyślić, jest to połączenie nazwy ciecierzycy i nutelli. – Czy to znaczy, że cieciorella przypomina smakiem nutellę? – Oczywiście, że nie. Jest ... czytaj dalej...
            
     
        
 
                       Czytaj dalej na blogu Blendman
        
                       Autor
 Konrad Budzyk
Konrad Budzyk
        
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasta, naleśniki, pasty, syrop, orzechy, naleśnik, masło orzechowe, pieczywo, wafelki, wafle, czekolada, dietetyczne , dietetycznie, fasolka, obiad, śniadania, fasolka po bretonsku, sosy, kanapki, czekoladowe naleśniki, dietetyczne naleśniki, naleśniki dietetyczne, domowa czekolada, dietetyczny obiad, tani obiad
Inne przepisy z Blendman
Dodaj komentarz