Cieciorella – czekoladowa pasta z ciecierzycy
Cieciorella – czekoladowa pasta z ciecierzycy
Przepis na : śniadanie
Cieciorella – czekoladowa pasta z ciecierzycy Jeśli strączki, to na wytrawny obiad i to najlepiej w formie fasolki po bretońsku? Po co się tak ograniczać, a strączki szufladkować! Dzisiaj chcę Wam pokazać jak w prosty sposób, używając ciecierzycy, można zrobić czekoladową pastę, która nosi nazwę cieciorella. Jaka jest geneza nazwy? Jak można się domyślić, jest to połączenie nazwy ciecierzycy i nutelli. – Czy to znaczy, że cieciorella przypomina smakiem nutellę? – Oczywiście, że nie. Jest ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Blendman
Autor
Konrad Budzyk
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasta, naleśniki, pasty, syrop, orzechy, naleśnik, masło orzechowe, pieczywo, wafelki, wafle, czekolada, dietetyczne , dietetycznie, fasolka, obiad, śniadania, fasolka po bretonsku, sosy, kanapki, czekoladowe naleśniki, dietetyczne naleśniki, naleśniki dietetyczne, domowa czekolada, dietetyczny obiad, tani obiad
Inne przepisy z Blendman
Dodaj komentarz