Pizza korona odchudzona - montignac

Pizza korona odchudzona - montignac

Pizza korona odchudzona - montignac

Przepis na : obiad

To właśnie kiedy jesteśmy na diecie mamy ochotę na różne niedozwolone rzeczy. Zachciewa nam się wtedy pizzy, zapiekanek, wszystkiego co niedozwolone, od czego nabieramy boczków. Ale czy na pewno? Czy nie można zrobić tak by to co lubimy, za czym tęsknimy, a co jest bombą kaloryczną było jednak dozwolone? Oczywiście, ze się da. Poniżej znajduje się dowód, czyli przepis na odchudzoną pizze na mące orkiszowej  bez dodatku tłuszczy, tzw posiłek " węglowy" jeśli się odchudzamy. Jeśli nie, ale dbamy o to ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Warto przeczytać

Wszystko co powinieneś wiedzieć o idealnym cieście do pizzy

Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.

Czytaj dalej...

Najlepszy spalacz tłuszczu

Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Aurora, 23 stycznia 2014 09:56:50

Na wszystko jest sposób jak się tylko chce :)

Justyna Żak, 23 stycznia 2014 10:42:43

wygląda świetnie:)

SMAKOWE KUBKI, 23 stycznia 2014 10:59:40

Przede wszystkim pomysłowo opakowana, kolorowo i apetycznie.W drugiej fazie odchudzania pewnie można takie coś spałaszować bez wyrzutów sumienia. :)

Wiewióra, 23 stycznia 2014 12:02:52

fantastyczna pizza! w życiu bym nie pomyślała o tym by ja tak pokroić, wykroić i upiec :) świetne!

Karmel-itka., 23 stycznia 2014 13:32:25

wygląda pięknie :]

Ash, 23 stycznia 2014 17:53:25

Ależ zachwycająca przez ten kształt! Zupełnie jak nie pizza :) Lubię takie zdrowe zamienniki.

Anonymous, 23 stycznia 2014 20:29:22

czym zastąpić fruktozę? glukoza może być, bo akurat mam.

Bernadeta, 23 stycznia 2014 21:40:25

Glukozy nie znam nie wiem jak sie zachowuje w połączeniu z drożdżami więc jeśli nie masz fruktozy to moze lepiej daj trochę cukru żeby ciasto uroslo.

Hania-Kasia, 23 stycznia 2014 22:01:50

Piękna pizza i bardzo apetyczna. Nie znałam takiej w formie korony.

Marta- Taste Eat, 23 stycznia 2014 22:22:42

Uwielbiam takie przepisy, zdrowe, kolorowe i obłędnie wyglądające! Bravo:)

tu-tusia, 24 stycznia 2014 11:35:53

Wygląda rewelacyjnie:)

Ze smakiem, 31 stycznia 2014 16:09:34

boska, może wypróbuję :)

lenka91, 18 lutego 2014 20:20:39

chyba się skuszę i zrobię taką jak będę miała więcej czasu :D

Bernadeta, 6 marca 2014 23:57:55

polecam. pozdrawiam.

Bernadeta, 6 marca 2014 23:58:06

dziękuje bardzo.

Bernadeta, 6 marca 2014 23:58:22

warto polecam.

Bernadeta, 6 marca 2014 23:58:36

miło mi. pozdrawiam.

Bernadeta, 6 marca 2014 23:58:59

ja tez i dlateog mi sie spodobała.

Bernadeta, 6 marca 2014 23:59:10

dziękuje.

Bernadeta, 6 marca 2014 23:59:24

:) cieszę sie pozdraiwam.

Bernadeta, 6 marca 2014 23:59:42

oj tak i nei idzie w boczki.

Bernadeta, 7 marca 2014 00:00:04

warto w necie szukac inspiracji.

Bernadeta, 7 marca 2014 00:00:18

:) faktycznie.

Bernadeta, 7 marca 2014 00:00:29

dzięki. :)