Przepis na : obiad
Przyznam się szczerze że nigdy tej potrawy w oryginale nie jadłam, zrobiłam ją jako wypadkową kilku przeczytanych przepisów, zachęcona opisami jakie to pyszne danie. Faktycznie okazało się wyjątkowo dobre, ale ile mu do prawdziwego pad thaia nie mam pojęcia. Zrobiłam z tego co miałam w domu, z dostępnych składników wg własnego wyczucia. Udało się, tak więc zachęcam do eksperymentowania z kuchnią azjatycką, bo jest pyszna. Czytaj więcej » czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...