Przepis na : obiad
Gdy obiad gotuje w domu mężczyzna na 100 procent możesz spodziewać się niespodziewanego. Tak było i tym razem. Mąż zanurkował w lodówce, wyjął różne produkty i przygotował włoski obiad. I muszę powiedzieć, że wyszło mu to bardzo dobrze. Bo gorgonzola, orzechy, parmezan to klasyk i sprawdza się zawsze i wszędzie. A dodatek gruszki danie orzeźwił i dosłodził. Eksperyment udany na 5 z plusem. Czytaj więcej » czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...