Przepis na : obiad
Langosze to specjalność kuchni węgierskiej i słowackiej. Można je tam kupić prawie w każdym barze szybkiej obsługi. Pierwszy raz jadłam je ponad 10 lat temu na Słowacji niedaleko węgierskiej granicy pod Komarno. Zakochałam się w nich, potem trafiłam na nie w Zubercu na Słowacji i tak cała nasza rodzina pokochała je miłością bez granic. Mąż nauczył się je robić, a że nie nalezą do posiłków dietetycznych, dlatego robimy je rzadko i zawsze smakują wybornie. Nadzienie może być rożne, bo z langoszem jest jak z pizzą ... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Jadłam w zeszłym roku będąc na majówce w Budapeszcie. Rzeczywiście pyszne, a Węgrzy mają chyba do nich z milion dodatków... :) W Twoim wykonaniu wyglądają bardzo apetycznie :)