Gotuj z Julią - Francuski kurczak Dijon

Gotuj z Julią - Francuski kurczak Dijon

Gotuj z Julią - Francuski kurczak Dijon

Przepis na : obiad

Pomału zbliżamy się do końca akcji gotowania przepisów Julii Child i pewnie się już nimi zmęczyliście, ale póki co jeszcze trochę was pomęczę. Tym razem na tapetę wzięłam kurczaka, w sosie z musztardy Dijon. I powiem wam ze to był bardzo dobry pomysł, mimo ze zmieniłam w końcówce przepis nie dając bułki tartej to i tak było warto. A sos powstały z pieczenia jest pyszny. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Antenka, 29 sierpnia 2013 11:37:32

będę musiała wypróbować, bo kusisz niemiłosiernie:)

Monica, 29 sierpnia 2013 12:15:45

A ja mam nóżki w lodówce, udek brak, ale podobnie można je wykorzystać. Pyszoty :)

Myszka, 29 sierpnia 2013 20:12:08

Taki kurczak to poemat! Wygląda cudownie i pewnie smakuje równie cudownie!Pozdrawiamhttp://myszkagotuje.blogspot.com

Bernadeta, 30 sierpnia 2013 02:01:24

spróbuj jest pyszny. pozdrawiam.

Bernadeta, 30 sierpnia 2013 02:01:59

nóżki mogą być, nadadzą się. pozdrawiam.

Bernadeta, 30 sierpnia 2013 02:02:19

ciesze sie wypróbuj.

Izaa, 1 września 2013 14:32:50

pyszności mniammm