Drobiowy Strogonow z papryką FIT

Drobiowy Strogonow z papryką FIT

Drobiowy Strogonow z papryką FIT

Przepis na : obiad

Po raz kolejny mam dla Was świetny przepis na szybki i smaczny obiad, który idealnie sprawdza się na ciepło jak i do lunchbox’a. By wykonać lżejszą wersję kultowego Boeuf Strogonow wystarczy jedynie wymienić wołowinę na mięso drobiowe. Dzięki temu potrawa zawiera mniej kalorii, a przy okazji jej smak zabiera zupełnie innego wymiaru. Koniecznie zapiszcie ten przepis na później Składniki na 4-5 porcji: – 500g piersi z kurczaka/indyka – 500ml bulionu (lub 500ml wody + 1 łyżka koncentratu bulion... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Be Fit Be Strong

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Autor

Martyna JackoMartyna Jacko

Studentka Fizjoterapii i Dietetyki, kochająca sport, dobre jedzenie i zdrowy tryb życia :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fit, bezglutenowe, ryż, dietetycznie, dietetyczne , pieczarki, obiad, pierś, mięso, wołowina, ryby, szybki obiad, kurczak, indyk, ryba, niskokaloryczne, kurczak z pieczarkami, kurczak z ryżem, ryż smażony, dietetyczny obiad, pierś z indyka, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, kurczak wędzony

Inne przepisy z Be Fit Be Strong

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.