Zapiekana wołowina pod peere z dziczyzną.
Zapiekana wołowina pod peere z dziczyzną.
Najgorsze jest to, jak dostaniesz coś od kogoś, tak z dobrego serca, a Ty nie masz pojęcia co z tym zrobić. Ojciec przywiózł od jakiegoś gospodarza, pęto, ogromne pęto kiełbasy z dziczyzny. Ponoć jest tam trochę sarniny i dzik. Pachnie to to ładnie, ale nie lubię pracować z czymś, czego nie znam, bo nie wiem tak do końca jak to się zachowa. Dlatego na łatwiznę idę dziś i po prostu zrobię zapiekankę.Czego użyję:-pęto ok 500 gr kiełbasy wędzonej z dziczyzny-ok 400 g wołowiny-ziemniaki usmażone w skorupce w piekarn... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu BaRepas
Autor
baRepas
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kiełbasa, mielone, wołowina, tarta, papryka, grzyby, por , ziemniak, ziemniaki, zapiekanki, zapiekanka, bez pieczenia, pieczone ziemniaki, biała kiełbasa, pieczone ziemniaki z czosnkiem, zapiekanka z ziemniakami, masło czosnek, ziemniaki zapiekane, dania na gorąco
Inne przepisy z BaRepas
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję