Mało obiektywna recenzja - Wino Kawiarnia Pizzeria Adjano
Mało obiektywna recenzja - Wino Kawiarnia Pizzeria Adjano
Myślałem, że po latach prób i błędów, i technik doskonalenia w każdej części przygotowywania pizzy, to ja jestem jej ekspertem i robię najlepsze ciasto na pizzę . Przecież wszystko ma znaczenie...przynajmniej tak sobie to tłumaczę. Temperatura mleka do drożdży, użyta mąka, sposób i czas wyrabiania ciasta, a nawet kąt padania i odbicia wiązki światła, czyli w jakim miejscu na nasze wyrabiane ciasto pada słońce. No dobra, z tym ostatnim to Was wkręcam... Tak czy siak, moje ciasto jest rewelacyjne, ale okazuje s... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu BaRepas
Autor
baRepas
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pizza , pizza przepis, ciasto na pizze, ciasto, deser, desery, sałatki, sałatka, pomidor, ser, zdrowe, papryka, krem, zdrowe przepisy, ogórki, kolacja, sos winegret, sosy, obiad, zupa, sałatka na kolacje, sałatka do obiadu, zupa krem, ciasto z kawą, ciasta z kremami, ciasto z kremem, salatka ala pizza, salatka z serem, sos do pizzy, sałatka z papryki
Inne przepisy z BaRepas
Dodaj komentarz