Tarta z mięsem i boczkiem

Tarta z mięsem i boczkiem

Tarta z mięsem i boczkiem

Dość szybkie, proste danie, które spokojnie możecie przygotować zarówno na zwykły obiad, jak i na kolację z gośćmi? Tarta z mięsem i boczkiem będzie strzałem w dziesiątkę! {"@context":"http:\/\/schema.org","@type":"Recipe","recipeIngredient":["1 opakowanie ciasta francuskiego,\r","300g fileta z kurczaka,\r","250g boczku pokrojonego w kosteczk\u0119,\r","1 cebula,\r","ok 50g sera lazur,\r","6 jajek,\r","fili\u017canka \u015bmietanki 18%,\r","s\u00f3l, pieprz,\r","przyprawa dalmaty\u0144ska"],"name":"Tarta z mi\u0119sem ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bardzo Gruby Smok

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.