Leczo z fasolką szparagową

Leczo z fasolką szparagową

Leczo z fasolką szparagową

Przepis na : kolacja

Leczo można przyrządzać z różnymi dodatkami, ja postanowiłam dodać fasolkę szparagową, wyszło bardzo smaczne i sycące. Często przyrządzam to danie na szybki obiad szczególnie że warzywa mam z własnego ogródka. Składniki: 2 małe cukinie 1 czerwona papryka 400 gram fasolki szparagowej 1 duża cebula 250 gram kiełbasy podwawelskiej 3-4 łyżki koncentratu pomidorowego Sól, pieprz Słodka i ostra papryka Sioła prowansalskie 2-3 łyżki oleju kokosowego do smażenia Sposób przygotowania: Fasolkę dokładnie myjemy, usuwamy końc... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Bajeczna Kuchnia

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Autor

Bogusia Grochala

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, cukinia, kiełbasa, fasolka, fasolka szparagowa, zupa pomidorowa, kokosowe, obiad, szybki obiad, obiad na szybko, dania mięsne, fasola, kolacja, szybka kolacja, czerwona fasola, fasola czerwona, warzywa na patelnie

Inne przepisy z Bajeczna Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.