Pierogi z soczewicą i pesto
Pierogi z soczewicą i pesto
Przepis na : obiad
Składniki: Ciasto : 1 i 1/2 szklanki mąki 1/2 szklanki mąki orkiszowej pół łyżeczki soli 3/4 szklanki ciepłej wody mąka do posypywania Farsz : z przepisu na mini calzone z soczewicą Pierogi z soczewicą Przygotowanie: 1. Zagnieć ciasto, rozwałkuj. 2. Wytnij kółka. P ołóż farsz. Zlep brzegi. 4. Gotuj w osolonej wodzie 2 -3 minuty po wypłynięciu pierogów na wierzch. 5. Podawaj z sosem pesto lub olejem z pestek dyni. czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu AZgotuj!
Autor
AZgotuj
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierogi przepis, pierogi, pesto, ciasto, sosy, dynia, obiad, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, ciasto orkiszowe
Inne przepisy z AZgotuj!
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję