Najlepsze brioche do burgerów ze złotą skórką

Najlepsze brioche do burgerów ze złotą skórką

Najlepsze brioche do burgerów ze złotą skórką

Przepis na : śniadanie

Brioche brioszki zrobiłam pierwszy raz kilka lat temu. Przepis znajdował się na opakowaniu francuskiej mąki kupionej w delikatesach. Zrobiłam je krok po kroku według przepisu na opakowaniu. Smak był  niesamowity. Od tamtej pory mąż ciągle wspominał ich smak. Dziś mu je zrobiłam i on jeszcze o nich nie wie. "Prawdziwy brioche - klasyczny francuski chleb drożdżowy, bogaty i złoty z masłem i jajkami, mający cienką jak papier skórkę i jedwabisty, delikatny miękisz - to rzadka i cudowna rzecz. Ale tak wyjątk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję