Kapusta faszerowana gołąbki bez mięsa

Kapusta faszerowana gołąbki bez mięsa

Kapusta faszerowana gołąbki bez mięsa

Przepis na : kolacja

Te gołąbki są tak pyszne, aromatyczne dzięki świeżym listkom mięty i nasionom fenkułu, które podczas jedzenia uwydatniają warstwy smaku.  Składniki: kapusta 1,5 szklanki bulionu warzywnego Nadzienie: puszka białej fasoli (jeśli nie przepadacie za puszkowaną to trzeba ją ugotować dzień wcześniej, żeby starczyło czasu na przygotowanie dania) szklanka ryżu u mnie jaśminowy pół łyżeczki nasion fenkułu świeża mięta pokrojona na paseczki 1 tarta marchew na&n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Autor

AZgotuj

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gołąbki, ryż, kapustą, tarta, fasola, marchewka, sosy, ryby, ryba, obiad, kolacja, sos do ryżu, dania na gorąco

Inne przepisy z AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.