Kaczka z grzybami i chrupiącymi warzywami
Kaczka z grzybami i chrupiącymi warzywami
Aromatyczna uczta inspirowana kuchnią azjatycką! Soczysta kaczka z warzywami i grzybami, delikatny czerwony ryż oraz chrupiący bok choy posypany czarnym sezamem tworzą wyjątkowe połączenie smaków. To idealny balans między intensywnością przypraw a subtelną świeżością składników – danie, które zachwyca zarówno wyglądem, jak i smakiem. SKŁADNIKI: 1 pierś z kaczki 5-6 grzybów shitake ( mogą być pieczarki) kawałek imbiru 2 ząbki czosnku olej olej sezamowy sos sojowy przyprawa chińska pięć smaków bok choy papryka cz... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu AZgotuj!
Autor
AZgotuj
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kaczki, pieczarki
Inne przepisy z AZgotuj!
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję