12 różnych farszy do jajek wielkanocnych

12 różnych farszy do jajek wielkanocnych

12 różnych farszy do jajek wielkanocnych

Przygotowałam przepisy na dwanaście różnych farszy do jajek. Jeden z nich jest zapiekany publikowany wiele lat temu, ale postanowiłam powtórzyć. Farsze są z soczewicą, kaszą jaglaną, brokułem rzodkiewką, z rybą, pieczarkami, chrzanem, serkiem wiejskim i wiele wiele innych równie smacznych. I. Farsz z czerwonej soczewicy ( świetna jako pasta do kanapek przy większej ilości) 100 gram czerwonej soczewicy 1 łyżka oleju rzepakowego z pierwszego tłoczenia ząbek czosnku 2 łyżki lekko uprażonych nasion słonecznika sól i... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Autor

AZgotuj

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

awokado, makrela, pieczarki, tarta, jajka faszerowane , kasza jaglana, serek wiejski , pasta, pasty, ogórki, tuńczyk, łosoś, łosoś wędzony, słonecznik, ryby, brokuł, pstrag, mielone, ryba, bułki, makrela wędzona, ser feta, kanapki, papryka faszerowana, ser biały, kiełki brokuła

Inne przepisy z AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.