12 różnych farszy do jajek wielkanocnych
12 różnych farszy do jajek wielkanocnych
Przygotowałam przepisy na dwanaście różnych farszy do jajek. Jeden z nich jest zapiekany publikowany wiele lat temu, ale postanowiłam powtórzyć. Farsze są z soczewicą, kaszą jaglaną, brokułem rzodkiewką, z rybą, pieczarkami, chrzanem, serkiem wiejskim i wiele wiele innych równie smacznych. I. Farsz z czerwonej soczewicy ( świetna jako pasta do kanapek przy większej ilości) 100 gram czerwonej soczewicy 1 łyżka oleju rzepakowego z pierwszego tłoczenia ząbek czosnku 2 łyżki lekko uprażonych nasion słonecznika sól i... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu AZgotuj!
Autor
AZgotuj
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
awokado, tarta, pieczarki, makrela, jajka faszerowane , kasza jaglana, serek wiejski , ogórki, pasty, pasta, łosoś, tuńczyk, łosoś wędzony, bułki, ryba, mielone, pstrag, brokuł, ryby, słonecznik, makrela wędzona, kanapki, ser feta, papryka faszerowana, ser biały, kiełki brokuła
Inne przepisy z AZgotuj!
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję