Pyry z gzikiem ze sznytlochem i redyska :)
Pyry z gzikiem ze sznytlochem i redyska :)
Przepis na : kolacja
5 szt. średnich młodych ziemniaków 100 g twarogu półtłustego łyżka jogurtu naturalnego 50 g rzodkiewek ( ok 50 g ) łyżka posiekanego szczypiorku sól i pieprz oliwa z oliwek Ziemniaki porządnie wyszorować i ugotować w łupinach z łyżeczką soli. Twaróg wymieszać z startą na drobnych oczkach rzodkiewką, szczypiorkiem i jogurtem. Doprawić do smaku. Gorące ziemniaki przekroić, napełnić twarożkiem i skropić oliwą. czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Atlas Smaków
Autor
Atlas Smaków
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ziemniaki, ziemniak, jogurt, twaróg, obiad, kolacja, ziemniaki na obiad
Inne przepisy z Atlas Smaków
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję