Makaron z sosem pomidorowym i szpinakiem

Makaron z sosem pomidorowym i szpinakiem

Makaron z sosem pomidorowym i szpinakiem

Makaron z warzywami i szpinakiem w wersji bezglutenowej, bo makaron jest z mąki kukurydzianej. Danie szybkie w wykonaniu, wystarczy wrzucić warzywa na patelnię podsmażyć, zmiksować i prawie gotowe. Warzywa nie muszą być zmiksowane na gładką masę, mogą być większe kawałki, to nic nie szkodzi. Banalnie prosty przepis, który trudno żeby się nie udał! Makaron z sosem pomidorowym i szpinakiem   Drukuj Czas przygotowania 10 min Czas gotowania 25 min Czas całkowity 35 min   Ilość porcji: 4 Składniki 500g maka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Apetyt na Zielone

Warto przeczytać

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!

Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

Apetyt na ZieloneApetyt na Zielone

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

makarony, makaron, zupa pomidorowa, papryka, szpinak, bezglutenowe, cukinia, kokosowe, makaron ze szpinakiem, sos pomidorowy, sosy, sos do makaronu, wegańskie, makaron z patelni, dania z makaronem, makaron smażony, pomidorowa ze świeżych pomidorów

Inne przepisy z Apetyt na Zielone

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.