C - Schab pod chrzanową pierzynką

C - Schab pod chrzanową pierzynką

C - Schab pod chrzanową pierzynką

Święta za nami. Ale na pyszny schab pod  puszystą, chrzanową pierzynką nie powinniśmy czekać do kolejnych świąt! Możemy częściej cieszyć się jego doskonałym smakiem. Schab pod chrzanową pierzynką Składniki: 1 kg schabu sól, pieprz, czosnek, oregano, oliwa z oliwek 5 jajek mały słoiczek ostrego chrzanu pęczek szczypiorku bądź rzeżucha Schab umyć, osuszyć, natrzeć solą, pieprzem, roztartym czosnkiem,  obficie posypać oregano, zawinąć w folię aluminiową i odstawić na noc do lodówki.Kolejnego dnia p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Apetyt na więcej - jadłodajnia dla duszy i ciała

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.