Sajgonki ze świeżym szpinakiem i grzybami mun

Sajgonki  ze świeżym szpinakiem i grzybami mun

Sajgonki ze świeżym szpinakiem i grzybami mun

Sajgonki bardzo łatwo przygotować i są bardzo smaczne, więc może dacie się skusić na odrobinę kuchni orientalnej?, wszystkie składniki znajdziecie na stronie Sklep.naSushi.pl Składniki: papier ryżowy ok. 15 sztuk  5-7 dag suszonych grzybów mun ok 10-15 dag Indyjskiego ryżu basmati 2 cebule 2 ząbki czosnku  jajko świeży szpinak lub mrożony pieprz sól  oliwa Grzyby zalewany gorącą wodą żeby zmiękły, po ok. 1 godzinie drobno je kroimy. Na patelnie dajemy 2-3 łyżki oliwy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Apetyczna babeczka

Autor

Apetyczna babeczkaApetyczna babeczka

Inspiruje mnie to co nowe i czego jeszcze nie znam. Smakuję, gotuję... i już nie mówię „nigdy”...

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, szpinak, babeczki, ryż, zupa grzybowa, czosnek, jajko, cebula, ryż basmati, duszone, łatwe , susz, mięso, dania bez mięsa, jajka z farszem, ryż smażony, dania na gorąco, mięso duszone

Inne przepisy z Apetyczna babeczka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.