Kurczak podwójnie pomidorowy

Kurczak podwójnie pomidorowy

Kurczak podwójnie pomidorowy

Jak sprawić żeby kurczak smakował wyśmienicie, danie było banalnie szybkie i proste, a do tego obłędnie smaczne?. Odpowiedź jest bardzo prosta, połączyć dwa rodzaje pomidorów w różnym stanie przetwarzania i wychodzi hit któremu nikt się nie oprze!.  Danie również polecam do pichcenia na wolnym powietrzu, na ognisku w plenerze na starej żeliwnej patelni!. Zadymione smakuje jeszcze lepiej. Czas przygotowania 30 minut. Składniki dla czterech osób: - 2 filety z kurczaka - 4 łyżki koncentratu pomidorowego Pudliszki... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Apetyczna babeczka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję