Robię je po raz pierwszy w życiu:) jestem ciekawa efektu:) Przepis dostałam od koleżanki, która ciągle je robi. Składniki:pomidory,olej roślinny,zioła,czosnek,sól,Przygotowanie:Pomidory kroję na połówki i łyżką usuwam pestki z gniazdem nasiennym. Pomidory tak przygotowanie wykładam na blasze wyłożonej pergaminem lub folią aluminiową. Przed włożenie do blachy posypujemy je lekko solą. Piekarnik nastawiłam na 90 stopni C z termoobiegiem i susze;) Blachę wyjmuję, kiedy pomidory są już dość mocno pomarszc... czytaj dalej...
Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.
Czytaj dalej...