Kompot z Rabarbaru

Kompot z Rabarbaru

Kompot z Rabarbaru

Orzeźwiający słodko- kwaśny rabarbarowy kompot.Poznaj sekret doskonałego kompotu z rabarbaru;) Składniki; rabarbar  cukier  woda przegotowana - wystudzona Wykonanie; Rabarbar umyć, pokroić w kawałki  napełnić 0,4 l słoiki. Do 3/4 wysokości  do każdego słoika dolać wodę, dodać 3 łyżki  cukru.  Pasteryzować 15 min od zagotowania wody. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Anioły w kuchni

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję