Pierś indyka faszerowana żurawiną Pierś indyka faszerowana żurawiną Składniki na pierś indyka faszerowana żurawiną dla 4 os: 1 kg fileta z piersi indyka 1 jajko 10 dkg wyłuskanych pistacji 10 dkg sera camembert duża garść suszonej żurawiny 1 łyżka świeżego tymianku 1 łyżka świeżego koperku sól, pieprz Wykonanie: Umyty filet nacinamy w połowie grubości tak aby można było otworzyć jak książkę. Ser camembert delikatnie rozpuszczamy na patelni, dodajemy do niego pistacje, żurawinę, tymianek, koperek, jajko, sól, pi...
Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Witam. Nazywam się Małgosia i mam 40 lat. Przez ostatnie 18 lat byłam szefem kuchni w renomowanej restauracji, podczas których przeżyłam wiele ciekawych, zabawnych i zaskakujących sytuacji. Miałam przyjemność szkolić się u Kurta Schellera i gotować z Magdą Gessler. Ostatnio postanowiłam podzielić się swoimi doświadczeniami i przepisami na blogu, na który serdecznie zapraszam.