Uniwersalny biszkopt do tortów

Uniwersalny biszkopt do tortów

Uniwersalny biszkopt do tortów

Biszkopt idealny - do tortów najlepszy! - sprawdzony - super wyrasta - nie za słodki - prosty Czas przygotowywania:  do 30 minut Czas pieczenia:  około 30 minut Ilość:  tortownica 24-26 cm średnicy (u mnie 25 cm) Składniki na ciasto: • niepełna szklanka mąki pszennej tortowej -  około 140 g • 1/3 szklanki mąki ziemniaczanej - skrobi (do 50 g) • 7 większych jajek • 3/4 szklanki drobnego cukru - około 150 g czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AniaGotuje.pl

Autor

AniaGotuje.plAniaGotuje.pl

Blog kulinarny - AniaGotuje.pl z przepisami kuchni Polskiej i zagranicznej. Sprawdzone przepisy i wiele porad kulinarnych.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

biszkopt idealny, biszkopt, tort, torty, ciasto, proste ciasto

Inne przepisy z AniaGotuje.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.