Klasyczna pieczeń rzymska z jajkiem
Klasyczna pieczeń rzymska z jajkiem
Najlepszy przepis na klasyczną pieczeń rzymską z jajkiem, ziołami, przyprawami i łopatką wieprzową. Jest prosta i szybka w przygotowaniu. Doskonale nadaje się na obiad, danie wielkanocne lub jako dodatek do kanapek. Składniki. Podane składniki są na dużą keksówkę o wymiarach 11cm x 34cm. Danie nie zawiera glutenu i pszenicy. Kaloryczność pieczeni: około 250 kcal na 100g. 1 kg łopatki wieprzowej 1 surowe jajko 5 ugotowanych na twardo jajek 1 większa cebula 3 ząbki czosnku 2 łyżki bułki tartej 1 łyżka chrzanu ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Ania gotuje
Autor
Aniagotuje
Blog kulinarny Ania gotuje to moja książka sprawdzonych przepisów na
- pożywne śniadania
- pyszne obiady
- zdrowe sałatki
- domowe ciasta i desery
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, tarta, bułki, kanapki, mielone, obiad, mięso mielone, bez pieczenia, przystawki, pulpety, sosy, pieczywo, indyk, dieta, bezglutenowe, przekąski, dania mięsne
Inne przepisy z Ania gotuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję