Przepis na : obiad
Może nie mówię o tym wiele, ale myślę, że z tego, w jaki sposób gotuję, jakich składników używam i jak cenię sobie zdrowie i zdrowe odżywianie, nietrudno domyślić się, że jakość produktów jest dla mnie niezwykle istotna. I nie tylko żywności to dotyczy, ale także (a może i przede wszystkim) sprzętu i akcesoriów, których używam. Chyba każdy wie, że dobra patelnia to już pierwszy krok do pysznego dania. Przez moją kuchnię tych patelni kilka się przewinęło i przyznam szczerze, że było to dla mnie czymś normalnym... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Cześć! Mam na imię Daria i z wykształcenia jestem matematykiem. Żyję wśród cyferek ale to co naprawdę mnie pochłania to gotowanie - uwielbiam uszczęśliwiać ludzi jedzeniem :) Prowadzę bloga kulinarnego, na którym dzielę się swoimi sprawdzonymi przepisami i poradami. Jeśli chcesz mnie bliżej poznać, to zapraszam na mój blog. Tutaj liczy się smak!