Szybka pasta jajeczna

Szybka pasta jajeczna

Szybka pasta jajeczna

Przepis na : kolacja

Pasta kanapkowa to smaczne smarowidło do chleba, które świetnie sprawdzi się na śniadanie lub kolację. Jest szybka w przygotowaniu i nie wymaga wielu składników. Dziś mamy dla was przepis na szybką pastę jajeczną, którą robi się błyskawicznie i rewelacyjnie smakuje. Co sprawia, że pasta jajeczna jest tak wyjątkowa? Jajka są znakomitym źródłem pełnowartościowego białka, a także wielu innych substancji odżywczych, dlatego warto włączyć je do naszego jadłospisu. Zapraszam do zapoznania się z przepisem. SZYBKA PASTA ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Alle Dobre!

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.