Kulki rybne w zalewie octowej, to nic innego jak małe pulpeciki przygotowane z filetów rybnych, obsmażone i zalane zalewą octową. Należy je odstawić do lodówki na 1-2 dni, by smaki się przegryzły, wówczas smakują najlepiej. Kulki rybne w zalewie octowej to idealna przekąska na świąteczny stół, a także inne okazje w ciągu roku. Są przepyszne i naprawdę proste w przygotowaniu! Zapraszam na przepis! KULKI RYBNE W OCCIE – PRZEPIS Składniki 500 g filetów rybnych ( dorsz, miruna, morszczuk) 1 jajko 1 c... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...