Kvasnicový pšenično-žitný chléb

Kvasnicový pšenično-žitný chléb

Kvasnicový pšenično-žitný chléb

Domácí chléb s křupavou kůrkou a aromatickou nigellou. Díky přidání brambor si chléb uchová dlouho čerstvost. Ingredience a recept na pšenično-žitný chléb s kváskem: 400 g pšeničné mouky typu 650 100g celozrnné žitné mouky typ 2000 100 g slunečnice 250-300 ml teplé vody 10 g soli jeden velký, vařený a rozmačkaný brambor 30 g čerstvého droždí lžička cukru Začínáme s přípravou roztoku. Kvasnicový pšenično-žitný chléb -- Przepisy na ciasta, ciasteczka, torty | Pyszne domowe wypieki. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AleTorcik

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję