Zupę z cukinii robiłam już nie raz. Po raz pierwszy zrobiłam z dodatkiem jabłka. No i powiem Wam, że od teraz innej robić nie będę. Jest bardzo smaczna, jabłko nadało charakterystyczne smaku. Jednym słowem dla nas pyszna, a Was zapraszam do wypróbowania. Składniki: 450 g cukinii (oczyszczonej) 70 g ziemniaków 1 jabłko mniejsze 2 ząbki czosnku 0,5 cebuli mniejszej kawałek kalafiora kawałek pietruszki 1 łyżka masła 800 ml bulionu warzywnego do smaku sól sól ziołowa imbir... czytaj dalej...
Zupę z cukinii robiłam nie jeden raz ale takiej wersji jeszcze nigdy! Bardzo ciekawa, warta wypróbowania!
Taką zupę jeszcze nie jadłem, znaczy się z jabłkiem.To połączenie jest ciekawe.Jabłko,do tego kawałek startego imbiru i hinduskie curry,to na prawdę może być dobre.Kupuje ten przepis. Pozdrawiam Christopher.Jak zrobię to Ciebie poinformuje
Nie znam połączenia z jabłkiem,ale chętnie spróbuję,przepis już zapisany:)