Kurczak faszerowany pieczarkami
Kurczak faszerowany pieczarkami
Składniki: 1 świeży kurczak - u mnie ok. 1,5kg,1 cebula,ok. 10 pieczarek,2 łyżki bułki tartej,2 łyżki oliwy,przyprawy: pieprz, sól, majeranek, słodka papryka, czosnek Polecam także kurczaka faszerowanego mięsem mielonym, przepis tutaj. Przygotowanie: Kurczaka myjemy i osuszamy ręcznikiem papierowym. Wyjmujemy z kurczaka wszystkie kości, zostawiając tylko skrzydełka. Kurczaka kładziemy na blacie piersiami do dołu. Nacinamy wzdłuż, rozkładamy. Nacinamy nóżki, wycinamy kośc... czytaj dalej...
Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Aga w kuchni
Autor
Aga w kuchni
robię to co lubię, czyli gotuję i piekę :)
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pieczarki, kurczak, tarta, bułki, piersi, mielone, pierś, czosnek, papryka, mięso, mięso mielone, kurczak pieczony, skrzydełka, słodkie, udka , pieczenie, cebula, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, kurczak z czosnkiem, kurczak z pieczarkami, kurczak z papryką , papryka faszerowana, udka z kurczaka, tarta na słodko, mielone pieczarki, piersi z kurczaka faszerowane, pieczone udka, masło czosnek, pieczeń z mięsa mielonego
Inne przepisy z Aga w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję